maandag 25 september 2017

Hallo iedereen!

Vorige week hebben we Jules niet gezien! Hij was bij oma en opa naar de zee. Vrijdag was hij terug gekomen en het was dan zijn verjaardag! Onze juf wist dit al, dus hebben wij het feest van Jules voorbereidt!

We hebben kronen gemaakt voor onszelf, wanneer we jarig zijn. We hebben kleine en grote Julekes gekleurd en deze van groot naar klein gelegd op onze kroon!

We hebben ze ook geteld, sommige hadden 3 Julekes en andere zelfs al 4!

Woensdag was het de startviering op school, we hebben naar leuke liedjes geluisterd en een heel toffe poppenkast gezien door juf Sabina en juf Lieselot.

We hebben ook een lekkere cupcake beschilderd op een schildersezel, we konden kiezen uit 3 smaken: banaan-geel, chocolade-bruin en aardbei-rood! Mmmmm!

En dan was het vrijdag, Jules was terug en we hebben gezongen en gedanst voor zijn verjaardag! Hij had ook een mooie kroon op én hij mocht iets kiezen uit onze schatkist! Hij koos voor de zonnebril! Hihi, dat was wel gek op Jules zijn snoetje!

We kunnen niet wachten tot wanneer wij jarig zijn, dan is er ook zo'n groot feest! En mogen we ook iets kiezen uit de schatkist!

Elke vrijdag is het ook tijd om te fietsen, zo oefenen we onze fietstechniek!

Door het groot feest van Jules waren wij wel eigenlijk een beetje moe! We aten na de laatste speeltijd onze koek op en plots vielen alle vriendjes 1 voor 1 in slaap op de tafel, feesten is fijn, maar vermoeiend!


Groetjesss!Foto's thema jarig + startviering

Geen opmerkingen:

Een reactie posten