zondag 26 november 2017

Lekkere soep!

Voor het thema van de leuke dozen was er iemand die in ons klasje heel veel buikpijn had, onze Wouter de tuinkabouter die is in ons klasje gebleven, maar de dokter had naar juf Debby gebeld dat hij een beetje gezonder moest eten, lekker fruit en lekkere groenten!

De juf had een plan en wij gingen naar de winkel om groentjes te kopen en om lekkere soep te maken. Wouter de tuinkabouter vond het lekkere groentesoep, vooral omdat de kinderen die voor hem zelf hebben gemaakt! En jawel, met echte scherpe mesjes en natuurlijk met echte groenten. Er was heel veel werk, dus iedereen heeft iets mogen snijden. Het was gevaarlijk, maar wat konden de kinderen dit goed! Echte keukenprinsen en prinsessen.

De kinderen kregen een kaartje om op zoek te gaan naar hun groente in de winkel, samen met de kinderen van juf Sabina gingen we op zoek in kleine groepjes naar onze groente.

De kinderen vonden het soepje niet zo lekker, ze hebben wel allemaal een beetje geproefd, maar Wouter de tuinkabouter en de juffen vonden het super lekker!

Hier kan je de foto's vinden.

Deze week was het ook de voorleesweek waar vooral de mannen centraal stonden. De papa van Liam stond klaar om een boekje te komen lezen voor onze kapoenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten