dinsdag 12 december 2017

Kerstmis

Sinterklaas is terug vertrokken naar Spanje. Maar toch blijft hij nog een beetje in ons klasje leven, want ze blijven de Sinterklaasliedjes zingen!

Maar, de juf heeft de kerstliedjes in onze klas opgezet en ook dat zingen we gezellig mee.
Nu Sinterklaas vertrokken is naar Spanje, is het tijd om af te tellen naar Kerstmis. Onze twee kaarsjes op de adventkrans lieten wij branden, want als alle kaarsjes branden dan is het ... Vraag het maar eens aan jullie kapoen! Ze kunnen hierop heel goed antwoorden. Natuurlijk tellen wij ook af naar Kerstmis met onze aftelkalender van Jules én elke dag mogen wij een zakje opendoen dat in het midden van onze adveentskrans ligt om onze kerstboom mooier te versieren. Als alle kruisjes op de kalender staan, alle kaarsjes branden op onze krans én de zakjes in het midden van onze weg zijn; is het Kerstmis!
Het kerstverhaal kan natuurlijk niet ontbreken.

Wij hebben de versiering voor in de kerstboom maandag heel goed waargenomen. En dinsdag was het tijd om hem te versieren, niet zomaar! Ze moesten goed luisteren want de juf gaf opdrachten om onze boom mooi te versieren. En de lange slinger die paste niet in onze boom, onze boom was te klein, maar we konden er wel elkaar mee versieren! Wat een pret.

Hier kan je de foto's van dit thema terugvinden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten