zaterdag 9 december 2017

Sinterklaas kapoentje

Dinsdag was het zover, het heksje kwam op school en bekeek alle knutselwerken die de kinderen moesten maken. Na wat wikken en wegen toverde ze toch onze lieve Sinterklaas terug! En blij dat we waren!
Het heksje zal de Sint niet meer wegtoveren want ze kreeg ook een cadeautje van de Sint én nu staat ze ook in het grote boek van Sinterklaas.

Wij hebben onze dansjes gedanst voor de Sint en liedjes gezongen. Nadien kregen we cadeautjes van hem voor in de klas! Die hebben we samen uitgepakt en daar hebben we de hele week heel enthousiast mee gespeeld, super tof!

We hebben deze week ook nog een leuke selfie zwarte piet gemaakt. We scheurde papiertjes en kleefde die op de muts van zwarte piet, dan hebben we het gezichtje van zwarte piet helemaal zwart gekleurd en heeft de juf onze eigen foto op het gezichtje van zwarte piet gekleefd, wat is dat grappig! We worden zelf een zwarte piet!

Juf Kirsten had ook nog een leuk spelletje mee, verschillende grote zakken van zwarte piet in hele mooie kleuren. En wasspelden waar cadeautjes op hingen, we moesten de wasspelden op de juiste zak hangen, dit was soms wel moeilijk hoor! Maar het is ons allemaal gelukt.

Hier kan je de foto's vinden.Geen opmerkingen:

Een reactie posten