zaterdag 17 maart 2018

Thema 'slaap lekker' + afscheid van een vriendje David

In de week van 5 maart stond thema slapen in de kijker. Waarom? Omdat het vrijdag 9 maart Nationale pyjama-dag was! Dit in het teken voor kinderen die té ziek zijn om naar school te gaan en toch de les willen volgen. Een mooi initiatie van Bednet!

Wij leerde over slapen gaan, onze rituelen voor we slapen of na dat we opgestaan zijn. We leerde ook over de grootte van onze knuffelberen.

We legde ook Jules te slapen! Hij kreeg een mooie pyjama aan.

Dan hebben we Jules met zijn knuffelbeer van groot naar klein moeten kelven op een blad, dit lukte al goed! Onze allerkleinste kleefde een grote beer en een kleine beer op een blad en we verwoorden dit ook 'Groot' en 'Klein'.

Vrijdag was het dan Nationale pyjamadag! We kwamen allemaal in onze pyjama naar school! In de ochtend hebben we ons wakker gedanst op de muziek van Samson en Gert - ochtendgymnastiek. We hebben gefietst in onze pyjama, we hebben elkaars pyjama eens bekeken. De juf had een Onesie aan, ze was een zebra!
In de namiddag hebben we het écht gezellig gemaakt in de klas, we namen alle kussen en dekentjes die we vonden op school mee naar de klas. We hebben ons lekker goed geïnstalleerd in de kring en we keken naar een kei mooie film!
foto's vind je hier


Vrijdag was het ook een mindere dag, we moesten afscheid nemen van David! Afscheid nemen is nooit fijn, hij had cake mee voor de hele klas! David verhuist naar een andere stad en gaat daar naar school gaan. We wensen je veel plezier op je nieuwe school, David!
foto's vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten